Followers

wish list for sweet 17..

*entry ini adalah engaja ditepek berlama-lama an! utk renungan bersama..ahakk! *taon ini lebih gedikk

birthday mira datang lagikkk...yeah! kite kasik kecoh satu dunia! *harusla begitu utk merasai ke-happy-an di saat menjadik lebih tua! ahahahaha maka dgn ini telah hampir la mira ke umur yang sume org nantikan! sweet 17...knp? hikk..yela, time ni la baru pass nak amik lesen keta! hahaha *tp starting next yer by the age of 21 baru ley amikk..erkk =_='

takpe2..kite lupekan masalah itu sbb mira maseh smpat nak amik lesen keta ta0n ini! *puuhhh...syukur bday i tak lambat2 so, for this year bday i kan da yg ke-17! yea...saya ingin mintak 17 hadiahhh!!! ahahahahahha *gila tamak kau =P..ouh, ta0n lps punye wish ta kesampaian akan di-forward utk ta0n ini..sile ke link ini utk tgk n entry ta0n lepas =)

dengan ke-mereng-an budak abes spm ini..uols layankan je la permintaan ini walopun agak merepek makan kerepek! hikkkk

  1. lollypops sebanyak 17 batang! harusla mira minx seorg kasik 17..bkn setiap org kasi satu batang okeyh *ouhh, saya mmg tamak! hakk
  2. cheese cake import from bukit indah! hahaha..aunty teh's house..ngeee *aunty i want the big big one yeah! =D
  3. sekali lagi permintaan ta0n lepas yg ingin di-repeat! hahaha *ley main repeat2 okeyhh...kad ucapan happy birthday! klu rajin nak ngepost itu adalah lebih baikk ngeee
  4. jambangan bunga! hahaha ta0n lepas sadis ta dapat..maka nye ta0n ini wish la dapat...*ngidam cam anak raja dowh dapat bunga-bungaan bagai..hakk
  5. duet duet duet..*poket sudah kering sbb da ta skola ini! hahaha
  6. housing W810i baru! yeeeee...tidak mendapat lagik sejak ta0n lepas...housing lame sudah kotor..anyone knows where to get the housing yang murahhh?? *susa betol gune phone yg susa dpat housing lainn.. erkk =.='
  7. bowling! sudah lame tak main ini..so, mira sudah gila talak weyhh mahu main bowl! skill sudah terkikis sikit2..
  8. 9 A's for SPM *wishing* =.=*
  9. baju baju baru utk dipakai ta0n depan! *saya kan maw masok kolej harusla baju baru2! ngeee
  10. jalan2 waktu malam ronda2 kl..*sudah lame tidak kuar mkn angin waktu mlm hanye terperap kat rumah krn spm! huh
  11. a birthday celebrations to meet my old friends yang da lame ta jumpe..*ouh, saya merindui mereka!
  12. shoping shoping shoping..
  13. birthday wishes a night before dec 16 from all my dearest friend..*hoping that there'll be 17 birthday wishes in phone..hahaha
  14. dapat 17 presents! *ye..kenala tamak lebih lebih
  15. prepaid top up oleh sume org! *hahaha..ta0n lepas da minx kawan..ta0n ini minx semua...baru fair kan?? hahaha
  16. laptop utk mira gne..hahaha *gile ko ingt bapak kaw cop duet?
  17. pegi melancong atau melencong ke mana-mana sahaja..saya sudah mati kutu di rumah..hikk
  18. nombor uox! mira maw tukar no kerana sudah bosan ngan no maxis saya! hahaha *tukar tel no itu adalah kelebihan mira
  19. purse n handbag baru! purse lame sudah hilang dicolek oleh mereka yg ta berguna!
  20. perfume..da berabad minx ngan daddy n mummy ta dapat2..s0, lets iclude it as my wish..*saya demand yg mahal punye buley? hihihi
  21. herm..ape lagi maw minx? takpe2...masih ade mase..klu sudah terfikir mira update lagikk ngee
hahah! itu adalah wishlist mira utk ta0n ini! amacam? ade can tak mira nak dapat semua ini..maka ia terpulang kepada anda utk menentu kan *ceyhh..cam rancangan tv da! haha


so, kpd rakan2 taulan tersayang..jangan lupe birthday saya on DECEMBER 16 yer..haha

1 comment:

chUNk said...

happy burhday dikMira.. :-)
semoga semua items dalam wishlist ni berjaya diperolehi..

:-)