Followers

award ke....

hari hari raya begini mira telah dikejutkan ngan award
oleh encik arekymz yang ske picit tetikus nye uh..
hahahaha!

okeyla, mira terima sbg peganti duit raya
ye la..nak minta duit raya dr encik arekymz itu mmg ntuh bile la dapat en?
*kan encik arekymz?hahaha!

tp ada kelainan dalam award kali ni...
mahu tahu? hehehehehe




encik arekymz berkata : ini adelah award berantai. (yg agak memeningkan kepala kata cik Izah kite.)
hahahah *maap akim, mira mahu copy paste kamu punya akibat kemalasan melanda =P

o
keyh, firstly kne listdown kan dulu 5 blogger ini


award ni datangnye dari encik arekymz, maka tanya die! hahahahah

lepas tu, mengikut hikayat blog nye..
award ni kena diberi pada blogger lain..
herm, sape yang akan jadi mangsa seterusnya? hehehe

1. shafie
2.myra_zoe
3.muhd arif
4.alimaz
5.de souza corner

*sory, its a random tag =)

next step?

1. letak gambar award kat atas ni dalam satu entry
-erm, nampak tak? ade kan? okeyhhh =)

2. wat list cam ni..

a. Hanis Azla
b. Norshiema
c. Cik Izah
d. arekymz
e. miracinta!

3. cari 5 lagi blogger and wat cam diatas..
-okeyh, akibat demam melanda...kurang memahami ayat ni! adoiii =.='

tambah encik arekymz :
pesanan dari kak Izah: Mase nak buat list award berantai ni, korang kene remove name 1st blogger dari orang yang bagi award ni kat korang. Kirenye cuma tinggal 4 blogger dan masukkan name korang dalam list blogger ke 5.

ok.

3 comments:

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam..
wah!
tahniah..
kejap nye miera siapkan..
akim pon wat sampai nak ke 3 mggu baru siap..
hehehe..
hebat2..
anda hebat..
:D

P/S:pasal mrs tu..anda kan makcik..
hehehhee..

Lulu caldina said...

salam aidilfitri

miracinta! said...

arekymz -huhuhu...ni berlaku Apabila kebosanan melanda k =P
huhuhuhu...
oit mne de mkcik..
akim uh atok! huhuhuhu


lulu - salam aidilfitri juga =}