Followers

end of semeter 2 / 2011 ..

alhamdulillah .
1 mei yang lepas da tamat pengajian mira untuk sem 2
da 2 sem rupenye mira study at uitm ni
perggghhhh ..
banyak & gila pengalaman mira kat sana

pahit manis masam cuka semua ada :D
sorry saya pun da lame ta update !
mase FINAL pun satu pun tade update

online je manjang .
itupun akibat kebohsanan melampau
nasib la ade FB and laptop yng menghiburkan hati

to all bloggers yang dtg menjejak .
thanks yea !
now , tibe masa mira lak menjejak ke blog kamu kamu kamu
jangan marah atas kelewatan ni
semua akibat finals yang menyusahkan otak ;P

tapi ape boleh wat , da kate study kan :D
thanks final sbb buat saya ta tido .
ape pon .
happy holiday to all uitm DIPLOMA students

2 comments:

AZANI said...

ha[[y holidat ro you too

CIK FAYYAD said...

hye.
sy nk tya pasal dip pgurusan bank.
subjek2 menjurus kpd akaun or apa?
skop kerja bla dah grad plk apa?

blh tlg reply kat emali
fayyadahnazirah00@yahoo.com

or,just come to my blog.

and this is important, for my brother.dia baru je dpt tawaran dip pgurusan bank..and he seem upset.

TQ!