Followers

monster merajuk..

seriously da xde citer len yang mira nk update slaen cter monster kecik ni yang ske wat hal..after blk dr playground tu die meroyan tak tentu pasal..

mmg soalan dlm otak geliga mira ni ngn vangge nye tanye "baby ni dtg bulan mengambang or da nk monopose!" wahahahhaha..

mmg satu bonus kat muke oleh mummy...*gile kau kutuk adk sendiri..hahahha


smbung balik citer..*adoi, mira asyik melalut je skrg..budus...baby ske lari jauh2 pastu menonong r mira ngn mummy keja..ye la, nowadays org bkn ley pecaye sgt..nmpk je baik satgi pusing kpale sket ilang bdk kecik...jadik lak kes hilang..*erm, kes sharline tu ape citer erk??


dushhh..mengarut lagik..okey2 cite lanjut ni..then si azu ni tarik la tgn baby tak psl2 die sentap..trus merajuk..nanges2 kat mummy kate "mummy, she pulled my hand"..perggghh


ikut perangai sape la manje sgt ni..*wat tak taw, wat tak taw..pastu masuk keta meroyan nk tido lak..habis sume org kene marah...

u see see? monster kecik merajuk..hahahah...tp, klakar lak muke serabai die ni..wahahah

p/s : hbs la mira mummy bace blog ni mengamuk! :P

2 comments:

Ceera said...

hehehehe...

tapi itu la adik mira kan..

the cinta said...

tu la pasal..
cmne lah ley dpt adk gituh..
hehehehe :P