Followers

uitm dungun, terengganu..

ramai dah tau yang mira dapat tawaran ke ipta
dan ramai jugak yang tau mira dapat ke uitm
tapi ramai yang masih tertanya-tanya ke mana mira akan pergi kan??

aiiicccooooohhhh..
soalan macam la kau tu popular sangat mira oii
okeyh! sesi membajet diri HOT perlu dihentikan...
errrkkkk.

hehehe! seperti title post ni
mira akan ke dungun, terengganu!
yeaaayyyy..
saya akan balik ke kampung halaman
bukannye kampung mira kat dungun, but in terengganu
dekat kemaman
so, nak ke dungun tu skejap je dalam 30 mins drive

tapi rasenye klu daddy yang drive, ade la dalam 20 mins je
wuhhhooooo..
tak sabar nye nak sambung belaja
barang-barang semua mira dah start packing
sekarang 80% done..

hahaha..semangat lebih kan?
yep! saya sudah tak sabar nak belaja..

so, uols sape yang akan ke dungun?
roger2 la sama mira..
boleh kita berkawan =)

3 comments:

arekymz membuyau said...

ouh..
kene roger eh kalo nak ke sane.?
ok..
dlm 5 tahun lg nak g bercuti kat sane..
ade lagi x??
:D

miracinta! said...

hahaha...5 tahun?
mira 3 tahun je la akim! hahaha

saya_arief said...

uitm dungun best..
sudah merindui kampus.
:D