Followers

i smelled like strawberry :)




alhamdulillah tuhan masih memberi mira hari untuk teruskan hidup
and tuhan jugak telah menghadiahkan mira keluarga yang cukup bahagia
amin.

semalam satu hari mira dapat wish
dari family and kawan-kawan
thanks all for the wishes :D
bg yang mendoakan mira pun
mira ucapkan terima kasih!
hehehehhehe

ni, mira nak cite detik2 jam 12 malam 16/12/2010
hahahahaha..
okeyh, akibat kelekaan yang melanda semalam
saya telah melupakan diri untuk update
;P

ok ok! berbalik pada cerita asal
tepat jam 12, habis semua fon
fb chat
and fb wall stuck!
hahahha
sbb dipenuhi dengan wishers yang awal
thanks to all!
sangat bahagia disaat itu walaupun tengah demam
oh ya! lalai jugak sbb menelan pil selsema..
adoiii =.='

first wisher menjadik milik emak saya!
hahaha..
thanks mummy
and die membuat wish melalui fB chat :D
mase tu baby pun ade kat bawah tengok tb
so, weols adik beradik tak naek lagi
then mummy suruh SEMUA naik tido
ok la ingatkan suruh naik biase je

tapi mummy suruh naik teros
adoiiii..
baru je nk ber-fb pada umo 18
tapi tak bole sbb mummy soh naik tido
n baby da bunyikan siren die
erm.. nak taknak kne naek jugak la
hehehe

naik teros masuk bilik
tak bukak lampu pun lagi
letak lappy sbelah katil
and teros bummmm atas katil
"errrrkkkkk errrrkk!
adoiiii. sakit nye badan. ape benda ni buang atas katil org"
raba-raba
and bukak tengok


aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teros lari ke bilik mummy
thank you mummy!

and dapat nyanyian lagu secara official dari mummy :D


a and saya jugak dapat birthday card istemewa dari MYRA ZAILAN
si, budak kecik yang comel!
thanks sayang :)

thanks to mummy, daddy, abang, adek and baby for the special gift!
love u a LOT :D