Followers

daftar kursus semester 5

fuhh fuhh !
bersawang lagi la blog saya ni
hahaha !
maaf la semua yang duk me-refresh
*kalau ada*

saya sangat kesibukan
dengan nak menjaga mummy rumah dan seangkatan dengan nya
budget macam budak baik kan?
padahal
*tangan di dada mata ke atas*

hahah !
oh sekarang sudah june kan ?
cepat nya masa berlalu !
dan bermula sekarang
saya dah kena countdown balik ke dungung
oh no .

maka nya , sebelum saya berangan nak menjejakan kaki ke dungun
harusla bermula dengan pendaftaran kursus dulu
ye dop ?
kalau tak daftar nak buat apa pergi sana ?
hahah !
melancong *wink*

since dah masuk sem 5 ni
rajin la sikit nak daftar kursus awal ni
ingat kan dah terlewat
sebab memang langsung tak ingat nak daftar course
alhamdulillah masih ada ruangan kosong lagi untuk kelas saya


BM1125B tercinta <3
selalunya kelas ni penuh dulu
ramai berebut nak ke kelas ni
haha
sebab ? saya comel !
hahahah *takde kene mengena*
well, hopefully with this subjects i can success more next sem

oh one thing !
i have to add another subject sem depan
sedih kan ?
ni semua pasal denggi melanda musim exam masa part 3 -.-
phewww !
harusla amik extra sebab sem lepas tak boleh bawak paper sekali
haishhh.
harap2 semua berjalan lancar.
AMIIINNNNNNN

No comments: