Followers

kehangatan..

ouhhh..cam sesuatu je kan tajuk entry kali ni..tapi kan seriously, mira rajin nak update entry ni utk melepaskan kegeraman dan kehangatan yang membara! rase cam nak meletop je taw *wah, cam pelik lak ayat..huhu

okies2 jum kite straight forward sahaja...smlm mira keluar ngan sume family cinta! nak beli barang for school ..*harusla membeli brg baru, sekolah da nak buka weyhhhh :P

weols ni kan cam kejakunan tahap maksimum...so, pegi la kat jj au keramat tuh..jj taman maluri da tak main la yerk *wahaha..lupe daratan ni :D..jj kat ctuh agak besar la berbanding taman maluri nye..tapi mummy cakp takde r! *mummy cakap, mira diam je yerk..hahaha

weols masuk, beli2 n tros nak blah je..cuz da malas nak dok dalam tu *sejuk kan main taw! mira ni pantang diajak shoping, maka berlambak la barang nak dibeli..nak tu ni tu ni..*wuhuhu, bley bayangkan kepeningan kepala mummy n daddy lyn kerenah gua? hahahah

yg part itu okeyla lagi yerk...tapi bile sampai nak bayar tu yang fening palo den nak beratur..mase dtg tadi tengok cam lengang je...ni nak bayar perrrrggghhhhhhhhh! weols pown carik le yang da tinggal 2 3 org lagik nak beratur tuh...tungggu je la!

dlm 7 8 minit tunggu baru la org depan tu jalan...ape yng lame pun i tk taw! lembap semacam..bile nak sampai turn weols nak bayar tu ngn senang lenang nye si minah cashier ni cakp "dik, kaunter ni tutup ye..byar kat sebelah".....waaahhhhhh!!!!! hangen nye den...da la aku da letak barang tuh,..nak je lempang muke die!

tapi, weols kan penyabar cket *cket je pasni klu kena lagi den letooppp je! pegi la weols mencarik kaunter lain..okeyla jumpa, tros beratur! yang makcik2 pakcik2 kat blakang weols tadi pown ikut jerk..takde hal la kan? tapi yang bengang nye sampai 10 minit satu customer die nak layan!!!! wahhh...ko ingat ni tempat bersantai? aku nak cepat boley plak die lambat...

takpe2 sabar lagi kan? bila da nak sampai turn weols tuh..customer depan ni ade hal ntuh pape ngn harga barang..okeyla tak kesah kan..tapi yang hangen nye boley die cakap "erm..dik, ni lame nak tunggu. adik pegi bayar sebelah yer" waaaaaahhhhh!!! lagi menguji kesabaran ouhhhh

aku pown hape lagik..kumpulkan semangat, susun kata2 dan "kak, saya dah beratur panjang sebelah sana n awak nak suruh saya tukar lagi?" pastu yang lebih menaikkan darah aku yang agak2 manis ni, die ley tambah "erm..adik guna caunter sebelah laju cket"..ngek la ko! mira takde nye nak pegi2 sane sini carik caunter lain..teros sound,

"buat hape saya nak pegi kaunter lain? saya dah tunggu sini lame taw tak! kalau saya pegi sebelah pun bukan nye saya dapat bayar terus! takkan nak tunggu lagi hah?"...hahahaha itu dia! gua da kebabooom tahap maximum..mira da merah2 muka tros takdenye nak toleh kiri kanan..

die da ketakutan tengok budak yang kechik cam mira ni meletop tros laju je "okey2la saya kira"...wahahahha, jahat kan mira? lepas da bayar2 habes, mira pown laju je nak gtaw mummy..memang hangen je mira ngan pompuan2 jj ni..mmg nahas la klu lepas ni den kena lagi!

pastu adek boley plak sambung.."wahh..terror la kakak tadi sound org tuh..kuat pulak tuh sore..saluuuttt ahh! hehehe "..ooopppsss! malu den :D

1 comment:

qiqinz said...

Dear, feel free to visit qiqinz boutique ( http://qiqinz.webs.com )for a good quality of designer handbags at an afforable price ek