Followers

barjauhan sementara..

maaf slalu tak update pada ketika hari ini
lepas dapat gaji pertama arituh teros lupe daratan
wahahahahah
smua yang ade telah dianaktirikan
dan duet telah menjadik anak kesayangan!

memang syok habes la merasa duet kerja sendiri
shoping sakan sampai lupe duet itu patot disimpan!
*habes la den klu mak den taw duet den tinggal separuh je =P

but for now weols tgh bersiap utk tunggu our one and only ABANG..
yay! die nak balik malam ni..
insyaallah by tomorrow die selamat sampai umah
tak sabar rasenye!
da lame sangat tak jumpe die
buley la qada' gado sikit ble die ade nanty!hahaha
*sumpah klu ade die tak gado cam tak complete!

secondly, family dari kemaman pun nak datang this friday..
kire esok gak la dorg datang
wahhh! best n tak sabar nk tunggu mereka datang
our daddy side family kecik je
tak ramai pun tapi klu dah berkumpul kecohhh yang hamat
so, mmg menunggu je kehadiran mereka!

makanye blog ni mmg akan update merapu
atau tak ber-update langsung la utk beberapa hari
akibat ketidakwarasan pemiliknye yang dah lufer daratan!
hahahah

2 comments:

arekymz membuyau said...

oooooooo.....
famili kitorang pon kecoh..
xkire la blah mak atau abah..
dua2 belah ramai dan besau2..
hehehe..
selamat bergumbire..
:D

miracinta! said...

haha..
cool!
family mira belah mak je besar n heboh
belah ayah kecik tapi kepochi!haha