Followers

diploma pengurusan bank..

alhamdulillah result upu dah keluar..
so, pade mereka2 yang amik SPM 2010
silalah rajinkan jari jemari mu untuk wat semakan ye..

result patotnye kuar esok
tapi malam ni da boleh check..
kire cam tak official la kan?hahaha
and alhamdulillah mira dapat jugak tawaran pengajian


No Kad Pengenalan / My Kad : ...
Nama : FATIN UMMIRRAH BINTI ZAILAN

TAHNIAH! Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:

KOD : E2221
NAMA PROGRAM PENGAJIAN : DIPLOMA PENGURUSAN BANK
IPTA : UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UiTM)
SURAT TAWARAN : http://istudent.uitm.edu.my/intake


yes, maka dengan ini saya menghebohkan kejayaan saya..
wahh! angkuh begitu.,
mira..tak baek tau..

okey2..
ini adelah kegembiraan yang boleh dikongsi bersama je..
no hurts feeling kayh =)

so, for those yang belom check boleh la pegi ke laman web MOHE tuh..
tapi malam ni tak bukan lagi...
tapi yang da cam jakun tak nyempat cam mira boleh je check..
kat link ini >>> semakan permohonan IPTA

masuk kan IC and keluar la keputusan nye..
jadi ape tunggu lagi? wat la semakan segera
and kepochi la ngan mira ye ! hahaha

tahniah pada yang berjaya and jangan runsing bagi yang tak berjaya..
cube wat rayuan..insyaallah berkat doa dapat la ye =)

10 comments:

nfahk~ said...

congratz! selamat datang ke dunia UiTm yang .... (sila isi tempat kosong) haha.. diploma means kat cawangan la ek?

GM said...

wow!
ta sgke. sy pun dpt jugak dkt uitm :)

arekymz membuyau said...

uitm?
wow..
tahniah..
dpt ipta tuuu..
hehehe..
blaja rerajen..
blogging pon kne rajen taw.
hehehe

yg2 n me said...

same la kite.saya diploma pengurusan bank jugak..welcome to the club

miracinta! said...

nfahk, hahaha..takleh nak isi tempat kosong lagi..sbb ta masuk agy =D yup..kat cawangan.. ingat nak minx dungun!hehe

GM...wah! bagos..dapat course ape?

arekymz, trimas ye...insyaallah klu rajin berjalan la..heheh

yg2 n me, wahhh...great! wc to the club too =)

nfahk~ said...

dungun?? oh man... !! takut u regret je girl.. eh, bukan UiTm yg tetapkan ke?

miracinta! said...

mmg la uitm ttpkan..
tapi, klu tak dapat dungun..
nak minta la =D
kenapa ngan dungun kak oi? =)

Nana Bee ♥ said...

so, dpt kt mne? sme course lh kte. just kne kt kelantan. huaaah. tk suke :(

miracinta! said...

dapat kat dungun =)

ikka ismail said...

ey ey
sme lerr kter ~
uitm pngurusan bank
dpt kt pahang