Followers

last choice..

masih lagi dalam mood bingung..
bile dapat tawaran diploma pengurusan bank..
wahahah!
macam tak bersyukur je..lempang kang!*nasib bek ko dapat mira, ade yang ta dapat taw!
okeyhh...saya bersyukur..=.=''

hahaha! tapi masih menjadi tande tanye
macam mane den leh dapat pengurusan bank ni?
herm..fyi, tak terlintas pun dalam otak nak amik course ni
fikir nak wat management n HR sajork..gile kau, pilihan nak mantop je =P
da nak dekat tarikh tutup application
baru terfikir dengan pengurusan bank
terus lelaju tuka course..tapi, seingat mira, pilihan ni takde pun dalam 4 pilihan utama..mungkin yang kelima klu tak silap



nak dijadikan citer..dulu time kecik2 mira ni selalu la berangan..
*ohh yess, berangan dapat mengisi mase ngan berimaginasi sajork! =D
berangan nak je yang ado kelas gituh
dulu atok mira pakai cermin mata besar
n die ade satu magnifying glass yang besar muka mira je time tuh
bile time tengah bosan2 tade keje..
mira akan kidnap barang-barang tu untuk dijadikan accecories tambahan
dalam angan mira yang teringin nak keje bank!
wahahahah...*tempat keje nak bergaya!
lepas tu mira akan amik duit SAHIBA untuk dijadikan mainan..

mira takkan paksa orang main ngan mira
sebaliknye mira akan main sorang2 dan cakap sorang..
konon nye mira ni pegawai bank yang jage bahagian duit la
pastu segala urusan masuk kuar duit mira la orangnye
spek mata ngan magnifying glass tuh untuk menunjukkan mira ni boss arh
kire cam multicharacter la mira leh bawak!
hahahaha..nampak ciri pelakon tuh =__=

makanye sekarang mira telah pun ditawarkan pengajian yang berkenaan ngan bank
so, kire masuk sangat la ngan cita-cita mira
yang teringin nak keje bank!
mungkin itu sebabnye diploma pengurusan bank menjadi pilihan terakhir..

maybe ade hikmah disebalik ape yang berlaku.
melalui cita-cita.pilihan terakhir.dan tawaran universiti..
da tertulis mira ini akan bekerja di bank kot..
herm, INSYAALLAH =)

2 comments:

Kyuubi_85 said...

ya betul tu. setiap yg berlaku ada hikmah disebaliknya :D brsyukurlah apa yg kita ada

mira said...

dpt uitm mne ekk..coz sye pon dpt kos yg sme tpi uitm machang