Followers

pangkor vacations..

ok. saya pergi pangkor bukan untuk bercuti~
tapi utk kursus kenegaraan.
WHAT THe ?
hahaha...

lebih kurang BTN la..
mostly duk lam dewan dengar ceramah bagai
ngan forum n simulasi pilihanraya...

first day :
weols bertolak awal..
sehari sebelom agy da bertolak
kul 10 mlm..
kire senang la kalau sampai awal
tade la berlari berkejaran an ;P

about 10 hours trip dalam bus
weols sampai kat jetty lumut
and terpksa tunggu untuk ferry lak
then baru la gerak ke teluk dalam resort, pulau pangkor

since weols sampai dlu
weols dapat la rehat lebih
uitm lain sampai tepat pd mase aktiviti di jalankan
memang best la
ta sempat rehat da kne bergerak ;P

second day :

more to forum yg diadakan dalam dewan
satu yang best kat sane
weols diajar cara-cara pilihanraya diadakan..
memang syok abes la bagi mira yang baru nk blaja
selok belok pilihanraya
macam mne dari mulanya pendaftaran calon sehinggalah ke pengumuman yb baru

alhamdulillah..
second day weols berjalan lancar
n sempat gak la geng2 mira ke kolam
and pantai
time org gi solat jumaat!
hahahaha..
keganasan aite? ye la
takkan nak mandi time ade lelaki...
memang kemaluan la..hahah!
and malam tu jugak
calon2 pilihanraya diumumkan
uitm dungun ade 3 calon bertanding
advance kan? ahhaha!

third day :

pagi2 lagi weols kene beratur untuk buang undi
fuhhh..
jenuh gak menunggu
ini baru tunggu pilihanraya yang seramai 169 org
itu kalau yang reality mesty beribu
ok, i think thats another reason why org tanak turun mengundi?
herm .. =.='

after lunch weols bertolak pulang..
and that was an AWESOME memory of pangkor island ;)

2 comments:

arekymz mukmeen said...

best ke pangkor?
nak wat plan bercuti ngan member ni.
berkelah2.
bukan berforum2 oke.
:P

miracinta! said...

best sangat oke pangkor!
and jangan nak cakap forum tu ta best..bosan je aw! hahaha..
erm, pegy la sane..
tp tmpt mira pegy ni more cam nk wat gather besa2 boleh la..
sbb sunyi je..
baek amik hotel kat jln nipah asenye...
agy hidup~ haha