Followers

ganti puasa..

hehehe..maybe time uols tengah read blog ni mira tengah membuta atas katil lagi..ye la, ni cobaan pertama nak buat auto publish kan...

slalunye mira akan publish post on the spot..but this time akal ni bergeliga sket nak try auto publish...*ye la, tak salah untuk mencuba! heheheh

mira slalu buat entry smpai juling bijik mate orang nak bace...panjang je, non stop! klu yang jenis pembaca tegar *erk, ade ke kategori nieyh?huhu...mesti asyik nak refresh je keje cuz kejap2 ade entry baru..*wah! mira sungguh perasan..macam i ade pembaca taw :P

so, untuk menjimatkan cost mase dan tenaga...mira buatla macam ni..*tp, ni untuk hari ni nye entry sahaja..nty dah boleh buat auto publish ni mira akan truskan buat entry onthespot pulak ye :) *name pown try test!

adoiyai...citernye pasal mira nak ganti pose je! saya mengaku saya kuat mengarut sekarang -.-"

jadi, pada sape yang blom habiskan qada' pose tuh jangan nak carik alasan lain plak! ganti cecepat nnty ta nyempat.huhu

motip gamba ini? hehehhe...saje nak tunjuk ke AYU an kuh...wahahhaha

2 comments:

mummy n mira cinta! said...

Hello wieeee....apa punya blog ni. mana ada main "auto Publish!!!"

the cinta said...

hhehee..
ala, c0baan je :P
kate nak sangat mira try kan..
hehehe