Followers

mira main game..

believe it or not..mira sudah pandai main ps2 adik! wahahahhaa...*durhh, saya tak reti main game okey :P


disebabkan kebohsanan tahap max mira pun jerit la sorg2 kat hall sambil guling2..then adik sound baik punye.."akk ley diam tak, bising jer"...wahhh! sangat kejam adik mira weyhhh..


ye la, mira nak main laptop die tak kasik so jerit la kan *serius mira buat okey! hehee...pastu mira terfikir nak main ps2 adik! huhu..kejutan eykkss? *sambil wat muka terkejut @.@ jadi tak?wahahah


pilih2 la game nak main n i found this..cam interesting! try la..

first try mati je! huh..sbb tu la mira takmo main..da kate buta game *erkk, ade ke??huhu


so, try la main jugak! n lastly berjaya gak! huhu..now, i'm addicted to game lak..sape kaco mira main game gue lempang je!hohoho...*adik pun bg credit kat mira sbb pandai main game taw! wahahah..vangge vangge! :D

p/s : daddy, bile mau beli game harvest moon! huhu

2 comments:

eJump said...

eh...tb tu same jerk mcm dlm bilik ejam... tiru ek...kuikuikui~~~

the cinta said...

eleh..
yang ejam tu buy one free one!
hahah