Followers

party...

16 december 2008....pada suatu malam yang agak2 hening...terdapat satu party yang tak liar dan dibawah pengawasan ibu bapa dijalankan...wahahahha! *cam berita ta0n 60-an pun ada...:P

okies2...citer sebenarnye party mira la...kan buat kat bilik je...jimat okeyh *gila ko nak berabis ribu ringgit nak wat bday party, ingat kenduri wa kawen ka? hakkk

kek nya..harusla dari secret recipe..heheh *ouhh, cam dalam wishlist la pulokkk! :P


makan2 time..sile jangan tanye motip gamba laki sahaja ditepek ye...*durhhh..mereka memang gelojoh..makan je keje! :P

wehehehe...mira ingat takdonye org nak datang hotel tuh semata2 nak celebrate birthday mira...tapi skali datang pen0hhh weeyhhhh! sampai dua kali turun beli lagi....tak cukop!
tapi saya sangat happy dapat gak celebrate birthdy gua! TERIMA KASIH mummy & daddy & adik yang paling manyak wat kije! hehehe...serta abg n baby yang soka makan je keje! wehehehhe

2 comments:

goasop said...

waaa mira! siap ada satay.. kebuluQ~

da la ade roti ng kuah kacang.. adehh.. ni kempunan ni.

the cinta said...

hehehhee...
sila2 la jamu selera di depan pc je...=P
hehehe..tu r sis! tp mira selera manyak..da kate nervous bday kne celebrate!