Followers

sukaneka...

mase utk turun ke pantai! yipppee...sangat menantikan saat ini..hehehe

after eat all that...semua as in EVERYONE turun to join the sukaneka for the day.. sangat la meriah okey! cuz weols ramai plus tade org lagi kat sea that time mmg weols amik port la! wehehehe

see how mad is it turun pantai pepagi buta! sejuk weyhhh..budak2 harusla di geleng2 je kepala melihatnye *tak ngaku jelez weyhhh..hikss



ini la keluarga BESAR saya! kenapa pandang camtuh? ape...ingat photoshop ke? uuuuhhh...takdo nye...wehehe

at0k gue yang sangat suka dan gelak sajork! die la org paling happy dan org paling cepat nak balik..wahahha *die kagen sama rumah nye okeyh :P

kiddos nye game..mencarik gula2! but im not sure gula2 atau pown plastic gula2 saje yang tinggal..hehehe *save bajet takmo gune tepung! hehe

teens game..start with the GELOMBANG! *ni pown game save bajet hikks

see? atok sangat sempoi kan...npe? jelez kerh? :P

teens game lagik! ye...kami sangat gila tamak okeyh..mahu main manyak2! hekks

kami juara! wuhhh000..gme ni paling best cuz kumpulan mira menang lagi! mahu tau ape rahsia?? wehehehe *saya kan pereka game, harusla saya je yang menang :P

ini keluarga punya game! main letak barang kasik sambung panjang2...sangat meriah cuz weols smbung sampai org ramai pown curik2 tengok okeyh..hahaha *siap ade yang tolong sedekahkan baju bajan lagik taw! hebat?
yess! game sudah HABES...jum SWIMMING FOOOL! :P

4 comments:

goasop said...

wahh happening!

the cinta said...

hehehe..mmg hair-pening pown! :P

AzwaZynal said...

ek eleh,,,
grup remaja purba mmg larh leh menang!
hahahaha,,
kanak2 veteran sume nye,,uh~

mummy n mira cinta! said...

hahaha...eleh remaja purba pown tetap juara! tak kesah la..
tapi kiteorg bukan remaja purba, remaja cemerlang jerkkk! hehehe