Followers

i've been tagged by fateen..

fuhhh..baru smlm mira balik dr PD and terasa penat yang amat...tp bile on laptop je tros hilang segala bagai penat lelah nye..*cam poyo je ayat! wahahaha

okies la...jum layan je tag nie... :)

7 ciri-ciri lelaki/wanita idaman anda

wahhh..soklan cepumas datang lagikk *perghh..asal nak taw r? nak tolong carik calon eryhhhh....huhuhu

  • sangatla mencintai ISLAM *harusla idam laki yang buley bawak mira yang sedang gila ni ke pangkal jalan.hukk
  • sangat menghormati orang tua...ngeee
  • sayangkan keluarga...mummy cakap if die syg kuarge, die akan sayang kita! *ngeee...mummy je cakap mira diam je..huhuhuhu
  • harusla sangat suka memujukk...da name mira CEMBENG! wahahahha
  • tidak suka bela kucing..wahahahahha i tak s0ka kucing2 nieh okey! :P
  • ROMANTIC...baru ley belagak dapat hadiah shantek2 bile anniversary ke hape! :D
  • seorang LELAKI SEJATI! ko gila nak aku kawen ngan org setengah2 tuh...wahahha *sila jangan wat onar kat sini!
  • nak tambah lagi buley?...seorang yang sedap je mata nak tengok..takdela time dating nnty aku muntah darah je nak tengokk..huhu *gila tamak an??

7 orang yang anda pernah minati sepanjang hidup?

  • felix af ituh :P
  • rizal af! :P
  • sesape saje yang bergelar lelaki..
  • orang yang tampan...
  • lelaki2 kacak yang bergaya
  • sape2 yang i minat la..u care for wut? sebowkkk je :P

7 perasaan sekiranya keluar dengan orang yang anda minati...?

mira tak penah kuar ngan jantan laen selain adek n besties tersayang..kal0 mira hentam je buley? *s0ka aty la...blog mira kan..hekkk

  • malu2 taik tucen kowt? * i kan pemalu weekkkkk
  • menjadik pompuan melayu terakhir....wahahah
  • senyum sampai takleh kaber kecacatan muka yang sangat hudus...*over taw
  • muka jadik cam orang tak siuman...sbb terlalu happy tetapi aty dah nak melet0p tahan malu...
  • hilang segala sifat peramahnye sebab bile citer cket gelak lebih...pastu buat lawak cam tak jadik! mmg huduh bebn0r...wahahah
  • bile sampai time makan..alasan takde selera.wahahha *perut bergelora..
  • erm...gua udah nggak ada idea weyhh...hahahha

7 barang istimewa yang akan dihadiahkan kepada pasangan..

nant da buley ade pasangan mira kasi taw.okeyh??heehe

7 lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda?

mira tak s0kaa nyanyi untuk orang owh...tapi saya suka melalak depan mak gua yang sporting ituh!!haahahahha

7 rakan yang anda akan tag..

weeiii..m0h tengok sape pulokk yang terkena! heehehe

selamat...habis sudah!wahahah

2 comments:

Asiahaha's said...

mira, kite bt ea tagged ni.
ahaha, tgh rajin nak buat.
lalala :P

the cinta said...

buat buat..:)