Followers

maksud yang tersirat telah tersurat..

uols pernah terfikir tak nak cari makne di sebalik name uols? seriously, sape yang taknak kan..

bagi yang taw tuh mesti la ngan berlagak nye akan cakap..

"eleh, aku da taw maksud name aku la.." atau "takkan kau tak taw maksud name kau" tak pun "maksud nama aku yang mencipta"...hehe..magkuk tingkat la yang mencipta...ingat ko berkuasa sangat ke nak cipta2 nieyh.puuuihhh

duuussshhh! adoi, melalut lagi..okey2 back tu the story yerh....mira pun sbenarnye da lame nak tau tapi tak penah tau! *heh, sbenarnye mummy ade gtaw tapi tak penah hengat.:P

so, mira ade terjumpe dis book kat umah...


tersangatla happy sampai lompat2 dengan girang tanpa ada rase segan silu...*erk, nape cam ayat karangan 350 perkataan je nieyh?? 0.o

mira belek2 la pastu tengok name laki je..frust jugakla time tuh..pastu mira terjumpa name pompuan trus terfikir.."nape laki pun ade name pompuan erk?"...*hermmm, lembab tol mira nieyh....

rupenye da book separate name laki n pompuan...*ouhkey, i got it! :P...check2 la kot2 ade name mira...n found my last name dlu..


u see that? ummirrah maksudnye PERMAISURI...wahahhaa! tk sangke mira ni permaisuri rupenye.. vangge vangge! tp ejaan lain...*sbb dalam rumi n jawi berbeza yerh :P

then, mira cari la plak my first name...if first name maksudye tengkorak tak ke jadi "permaisuri tengkorak"? hhehehe


yes! akhirnye jumpe gak...u see that!!!! fatin maksudye menarik dan mempesonakan...wah! kira menarik la mira erk? *kembang2 idung! :P

kesimpulanye mira ni permaisuri yang menarik dan mempesonakan...patotla selame ni mira rse cam very the pemerintah sket cuz im the queen ropenye...n takdela org nak kate mira perasan sbb puji diri mira menarik kan? hehehehe

2 comments:

BigMouth said...

Name alang lak, maksud nyer... yg cantik lagi berseri...
Patut lah kan.....heheheheheh

the cinta said...

hahhaa..
mmg berseri2 pun :P