Followers

kebohsanan yang melampau...

satu lagi ary yang sangat membosankan! seriously if uols ade kat tempat mira mau je jerit cam org gila taw! *hehehe ingt nak try tpi takut jiran marah lak :P

mira tengok tv pun cam tak de kegunaan langsung cuz cam uols tau kan asyik2 citer same je kat astro...adoi, if citer same yang mira suka takpe gak ni tak..asyik2 citer org tu nak tawen! bosssssssaaaaannnn weyh....if peminat die takpe gak, ni idak la nak minat kat die :P

heheheh, gila mira suka kutuk2 time boring ni...herm, xpela nak gi buat salad for lunch! *wah, tetibe jadi baik la plak :D

motif gambar ini?? saje nak tunjuk kebohsanan tahap gaban!!! *sile lempang laju2

2 comments:

eJump said...

alang2 buat salad tu...buatkan skali sndwich... ehehehe...

the cinta said...

sandwich??
hahaha..
nnty klu rajin mira buat la ye :P