Followers

i've been tagged by sis Ceera...

mira tengah terpikir gak nak update ape la kat blog for today..tetibe di- tag oleh sis ceera yang da nak tawen..huhu *sis, gtaw la nk hadiah ape kang mira bg voucher mcD btol2 br taw! :P

okey, jom layannn je...heheee...

What Were You Doing 5 Years Ago?

herm..congak2 5 ta0n dlu mira baru stardard five n mase tu tengah gigih belajar nak upsr! *gilo kau mira study awal2 tuh..hehehe plus mase tu mira athlete skola n sebowk berlatih for pertandingan peringkat zon..peringkat lain jangan harapla cuz bile kne panas sket mula la nak pitam..i kan puteri salju gituh *alasan2 wahahah

What Were 5 Things On Your To Do List Today (3 dec) ?
  1. surely layan blog kan? kate nak jadi blogger yang tegar! wahahah
  2. call mummy nak bergossip...heheh *kami mmg suke gosip berdua sahaja! :P
  3. buat salad for lunch
  4. bukak myspace yang da lame ku tinggalkan *saya sudah bertukar angin hehehe
  5. tido! wahahahha

What Are 5 Snacks That You Enjoy?

  1. ice-cream!! hehehe
  2. lolipop *erm..snack ke? huhu
  3. chocolate..yummy!
  4. super ring *gila lame mira tak makan..heheh
  5. anything that i call snakcs *boley?hukk

What Are 5 Things That You Do If You Were Billionaire?

wahh..soklan cepumasss!! fikir2 jap, manyak duit nak wat ape erkk??heheh

  1. saya mahu bantu insan yang memerlukan.*wahhhh, jawapan standard weyhhh heheh
  2. mahu topup credit manyak2..hehehe *da kate suke bergayut kan..
  3. nak beli mini cooper pastu tayang kat 'orang itu'...wahahahha
  4. join trip ngan sis ceera melancong serta melencong! wahahahha
  5. dah duit manyak nak watpe lagik erkk?? -.-' huhu

What Are 5 Jobs You've Had?

  1. pelajar terhomat! wahahaa..ta0n depan exam..ngeee
  2. bibik tanpa gaji..*ni mummy la nye gelaran!waaahh
  3. blogger yang tegar *ermm, dikira ke?heheh
  4. erm..im jobless la weyhh! lom spm lagi nieh :P

Who Are 5 Persons You Want To Tag?

hehehehe..tanduk keluar! ngee

  1. Asiahaha..hehe
  2. cikMira
  3. Ynaa..*ambik nieyh! wuhuhu
  4. eJump *nak sandwich kan? :P
  5. Chunk

huhu..itu sahaja for now..so, sape yang kne tag wat la rerajin! *da penat tangan nieyhhh..

2 comments:

eJump said...

laa~~~ 15 taun ke?..
muke nampak matured...

the cinta said...

hehehe..
saya memang matured! :D