Followers

FCU - banner wish contest..

*entry ini akan ditepek utk 18 hari.scroll ke bawah utk entry baru =)





takde ujan ribut kilat petir memancar..
tetiba mira tergerak utk men-join contest yang telah di buat oleh
FCU COMMUNITY
yang mira join sekian lama..
walaupown baru beberapa bulan tapi dikira lame sebab mira join tahun lepas!
*kan ini sudah masokk taon baru so kire berangan da lame join =P

okeyh2!
sesi mengarut sudah habis..

so the contest senang je nak buat..
hanye perlu membuat entry pasal contest ni kat blog dan paparkan sajork utk tontonan umum..


CHECK!


kemudian perlu menjawab soalan yang diberikan..

Kenapa saya perlu menang contest ini ?

~kerana mira rasa hadiah banner yang akan diberikan nnty mungkin dapat menyerlahkan blog mira yang tak baper nak menyerlah ini kepada sesuatu culture shock yang lain *wahhh...mungkin lepas ni makin berseri blog ini siapa tahu kan? =P
~selain itu, mira rase melalui contest ini mira boleh berkata2 dengan blogger yang lain! dan takde la mira seperti jakun bercerita keseorangan di alam maya ini! hikksss
*okeyh, jawapan da macam karangan 350 patah kata utk SPM sudah...=.='

Ciri-ciri banner yang mira cinta inginkan ?
~mira tidak la pandai sangat bab2 berkata ttg banner ini..
tapi klu dah org nak kasi harusla minx berlebih2! hahah

  • 972 X 357 *ouhh, ini yang paling besar kowt XD
  • harusla mempunyai link blog ini
  • dilabelkan sebagai "the cinta's blog"
  • dan mempunyai grafik serta warna2 yang menjadik kegilaan ramai
    *tidak perlulah menggunakan warna yang memerlukan orang memakai kacamata hitam utk menonton nye =P

CHECK
!


cara utk memenangi nye pown sangat men-teruja-kan
hanye dgn kiraan comments yang kite dapat melalui post entry ini!
*so uols bile da bace entry ini teross tinggalkan jejak comments yerk XD
setiap comment yang dikira hanye la pada blogger yang berdaftar
maknenye tidak buley la seseorang itu menyamar menjadik stalker peminat setia melalui annynomous..
dan comments oleh blogger pulak akan dikira satu walaupown di-post sebanyak 2 waima 10 kali pown!
*maka, tak perlulah uols nak tekan butang publish comments bebanyak kali..hanye satu tekanan utk menjadik juara XD


MENUNGGU BLOGGER


antara lain uols perlu menepek banner fcu seperti yang telah ada kat atas entry ini..
contest ini akan berlangsung selama 18 hari sahaja!

14 january 2010 hingga 31 january 2010

*maka, perlulah berusaha dgn gigih utk mendapat perhatian..
hal ini kerana hanye 3 blogger sahaja akan dipilih sebagai pemenang =D
kiraan comments pulak akan dibuat pada jam 12 malam 31 january..


TET TET TET...


lastly, selepas uols dah habis menjalankan kerja2 pembinaan entry..
uols hanye perlu meninggalkan jejak di fcu community..


CHECK!


senangkan? jom sama2 kite memasuki contest ini!
chaiiyyoorkkk chaaiiiyoorkk

26 comments:

fcuteam said...

salam... :D saye dh masukkan awak sebagai peserta... wish u gud luck k... :D nice entry

ZihNuN FaTiN said...

salam..akak dtg mengundi!hehehe..;p

safri@chaie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
safri@chaie said...

lalalala~ hehehe

mummycinta said...

good luck,,,

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

dah komen mira..semoga berjaya k...gudluck...

Shafie said...

contest yg menarik
goodluck :)

asiahaha said...

goodluck mira :)

myra said...

gud luck..nice2

luvly mya said...

gud luck to u mira..=)

aRe-PeaK said...

dh komen awk..moge bejaya taw..

~~INTAN~~ said...

hai dear!

huhuuu...

i komen u..u komen me..

gud luck ya!

Wawa Takizawa said...

wish gud luck mira!
chaiyok!chaiyok!

aliss musee said...

singgah bagi support, hehe gudluck ! :)

Fatehah A. said...

saya mesti pilih!

si kecil myra said...

good luck sister!
i love you =D

Amane Asahara said...

salam singgah...gud luck 4 d banner...wish me luck 2 k...wassalam.

₪|Conversationalist|₪ said...

Yeah, AsOne Sebagai Pemerhati, Join Nk Komen Blog Anda, Huhu.. Teruskan Ya.. Wink~Wink.. ")

zaza said...

semoga kita berjaya....
sy pun join contest nie jg....
chaiyok2!!

-comment me back..hehe-

azrie azhar said...

wootwoot! go mira!

nyna said...

gudluck :)

messo said...

teruskan usaha ye..

rizputra7 said...

gudluck

fiezaradzi said...

mira, moga berjaya

cik EPAL said...

goodluck :)

INDRA QIRANA said...

tengah fahamkan jap....apa pun goodluck laaa