Followers

kindergarten - 25 january 2010

mira rase from today onwards mita terpaksa menapak ke kindi!
kenapa ?
huhuhu.. ye la, nak harap mira bangun awal
memang boooooo layan la kan..
dah la tetiap pagi mummy kne hantar adik ke skolah..
then, balik amik monster kecik tuh pulak ke skolah agama
so, sbg ank perempuan yang baik hati dan budinye lagi bersopan santun! *uhuukks
mira pun rela la berjalan kaki saje

lagipun bak kate mummy "exercise kan vontot"
hahahah..
pepagi kan angin sepoi2 berlagu girang
maka, memang syiioorrkk la jalan pepagi dengan melayangkan flying kiss pade guard ujung tuh!
hahahahhaha
kalau die balas balik, matikk mira!
sape nak jawab klu tetibe die syok kat mira?hahah
*perasan lagi =P

today ade 3 orang anak teruna hensem mira tak datang..
from what i heard dari ahli mesyuarat depan kindi tadi , mereka semua demam!
perghhh..memang take turns la dorg ni
memula cikgu mira sakit..
pastu semua dah berjangkit! wahahaha..
jangan salahkan daku yang tak mengandungkan mereka..
teeeeeeeeeeeettttttttttt...=D

tapi today boleh tahan la padatnye keja mira..
sbb mira tak mengajar, just duduk and tengok saje
sambil berlari2 marathon naik turun tangge mengambil barang2
hahahah..saya kan cikgu merangkap asst. terhormat principal!
memang itu je la keja budak yang kunun fit cam mira..hahah

mira kne tulis memo kat semua message books the kiddos..
ye la, sbb tulisan i je yang cantik!
hahahaha *sile jeling dengan perasaan tertekan =D
jadi, memang lenguh gemalai sari la tangan den bile siap tulis semua buku
bayangkan anak ade 19 - 3 = ?? ngeeeeee

however, mira still rase...
isnin memang lambat kan mase sebenarnye? hermmmmm

5 comments:

arekymz membuyau said...

tadaaaaa..
isnen nak abes dah..
selase lak nak masok tuka syif..
kan2??
hehehhee

miracinta! said...

hahha..tu ar pasal!
adoi.
tapi nanti bile isnin datang lagi...
habes...hahaha =P

arekymz membuyau said...

bile isnen dtg lg selase akan muncul kembali..
hahahaaha

miracinta! said...

hahaha..
selepas itu datang lagi isnin!
adoi...XD

miracinta! said...
This comment has been removed by the author.