Followers

sape kate budak kecik tak boleh drive? tipu tipu!

bile budak lepas spm mula membuka buku untuk membaca
ginila jadiknye!
stress manjang..semua nak salahkan orang itulah inilah
satu pun tak betol sbb yang betol hanye die!
hahahah..itulah penangan bile budak habes spm kena EXAM lagik =P
exam ape? harusla test untuk ambil lesen keta..

mira da sign up for L since my birthday last year..
tetapi agak lambat utk mengambil test undang2
sbb nye dah busy melampau since my birthday and so on
bile da teringat nak cepat amik lesen
*sbb mummy dah tak larat nak drive =P
kenala mira membuat appointment pada hari kerja


jadi terpaksa la mira membuat kajian study benda2 yang mira tak tahu
kan ke bagos kalau soklan2 tuh sama macam mira belajar kat sekolah
ni idaknye! soklan memang terbaeekkk...
tanda isyarat la. mata merit. sistem kejara and benda2 yang tak patot sepatotnye!


so, bile dah menyuruh budak lepas spm ini membaca..
harusla begini jadiknye!
hahaha..ini pun study last minute
sebab kemalasan melanda...
*lagipun mummy dah high pitch suruh mira baca buku driving! hiksss
handphone harusla di depan mata saje sbb da bosan ulang benda yang sama..


mira amik tarikh 19 january sbb itu je yang paling cepat
mira da terlewat amik ujian ni
mula2 appointment patotnye kena amik kat jalan ipoh
sebab mummy taknak amik kat danau kota cuz ramai orang
itupun mengikut pengalaman abang ta0n lepas!
hikkkss...
tapi, last2 bile da naik van yang diangkut ke sana
mira kena amik test kat danau kota!

mula2 sampai da penoh da orang kat ctuh!
dengan bilik ujian yang satu saje
n hanye ada 15 komputer..
fuhhhhh..memang kesat air peluh ketiak la mira menunggu


datang dalam pukul 9.30 macam tuh
nombor baru 15 and tengok nombor di tangan 63!
warghhhhhh...lame lagi ke kne tunggu ni?
tidaakkkkk..

tapi nasib mira baik sbb pukul 1 camtuh
number mira plak naik..
kena bayar 10 inggit utk amik gambar kat situ jugak
*wah, malu den kena sonyum dopan orang ramai T_T
afta sume tuh dorg panggil utk wat test kat dalam bilik ujian
no pc 7 n mula untuk membuat ujian!

mase membuat tuh semua darah gemuruh turun
perrgggghhhhhh!
memang kasik gegar jantung2 hati limpa den
nasib baik test mata awal2 tuh mira lepas..
kalau idak! kempunan lah den

lepas da siap ujian mata semua..
bermula la 50 soklan karut ujian undang2

dan keputusan nye?....


hehehehehe..tak nampak lagi?
meh mira zoommm cket!


hahahahahha..
alhamdulillah mira dah pass ujian memandu!
tak perlu la nak repeat ke hape..
maka lepas ni kursus lagi 6 jam
lepas tuh baru boleh dapat lesen L!
yiiiiipppppeeeeeee

2 comments:

maisarah bt md ismail said...

hha. thniaah. same ah. 47 gak. tapi repeat lagi skali ari tu. hee. malas dh nk menghafal2 ni. haha.

miracinta! said...

heheheh..
taw xpe! tak perlu nak menghafal..
lagi2 part merit merepek...
mira amik skali je sbb da azam klu fail memang menyampah!