Followers

mc sudah habis..

waarggghhhhh..
bile mc sudah abis maka nye
ary ni kne pegi tadika!
w0ooot w0ooottt...
rindu sama anak2 den yang 20 org
sume lebih gula garam!
pergghhhhh...mmg poneng palo den klu nk jaga sorg2..
tapi nasib ade yg dgr kate..

wlobagaimanapun..
papegi gini bgn saya masih lagi ngantuk

harusla di rajinkan mata utk dibuka..
dan berlari marathon ke bilik air..
walaupown belom lambat tapi da rase cam da lewat sgt!
ahahahaha...
*katekan saje guru terbaek kan? =P


tapi adelah jugak ditakuti kalau tertido cam baby nih!
hahahha..
kite jage baby kite yg tido okeyh tak?
mesti kalau bebudak tu balik bagitau parents
"mummy, tadi at skool my teacher sleep in class"
hahahhaa..maw den kne sepak sajork!
*okeyh, budak kindi tak reti ckp proper language lagi okeh..hahah

takpe2!
mari kite semangat memulakan kerja...
chaiyork chaiyork...

ohhh..gambar adelah diculik lagi kat google!
rupenye byk gambar kat dalam tenet ini..
lps ni nk try google nama sendirik lak....
mesti ade gamba munyet2 yg keluar =P

4 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...hai ada ka gugel nama sendiri kuaq monyet.....ekekekekekke

cik EPAL said...

comelnya baby tu tidoo ;)

miracinta! said...

alimaz, hehehe..
mne la taw kowt2 klu la google name sndirik aade munyet..
sbb da kate lahir ta0n munyet ...
hahaha!

miracinta! said...

cik epal..
mmg comel sgt baby tuh yg culik kat google =D
tapi mira tido meti lagi melettt00ooppp..hahah =P